• Новак
Томи Профит-Раѓање На Крал-Винил

Томи Профит-Раѓање На Крал-Винил

DEN 492.48
Пристапност
Во достапна форма

Двојно винил лп притискање. Раѓањето На Кралот е високо-концептен празник албум Од Томи Профит. Самопроизведениот рекорд, 15 години во изработка, содржи соработки со еклектична постава на гости, вклучувајќи Ги Аврил Лавињ, Таурен Велс, Станај и Крис Томлин, за да именува неколку. Ова е збирка на возбудливи песни кои ја истакнуваат нескротливата музикалност и звукот на искривување на Профитот. Раѓањето На Кралот е детално детално и носи несомнено епски квалитет во областа на традиционалната празнична музика.Албум Песни1. Дојди Емануел2. Ние Тројца Кралеви, Подвиг. Ние кралството3. Ноел (Тој Е Роден), Подвиг. Станај4. Оди Кажи Му На Планината, подвиг. Краудер5. Дојдете Сите Верни, Подвиг. Сара Ривс6. Радост На Светот 2 (Тој Доаѓа), Подвиг. Кларк Бекам7. О Света Ноќ, Подвиг. Таурен Велс И Сврчина8. Далеку Во Јасли, Подвиг. Даниел Сен Блек И Руеле9. Кое Дете Е Ова? Подвиг. Аврил Лавињ10. Тивка Ноќ, Подвиг. Флери11. Ангели Слушнавме На Високо, Подвиг. Никол Серано12. Дојде На Полноќ Јасно, Подвиг. Брук13. Мал Град Витлеем, Подвиг. Рејчел Лампа14. Господи Почивај Весели Господа15. Мери Знаеше? Подвиг. Џордан Смит16. Харк! Ангелите Хералд Пеат, Подвиг. Кари Џобе17. Тој Е Роден( Реприза), Подвиг. Флери И Крис Томлин Томи Профит-Раѓањето На Кралот-Винил.

Главните карактеристики

Избор на клиент