• Новак
Точка Фитнес Модул

Точка Фитнес Модул

DEN 527.84
Пристапност
Во достапна форма

5. ЗА Ц-КЛАСА Т-Модел (С205) Ц 160 (205.244) 1595 95 4 Имот 2015-; за Ц-КЛАСА Т-Модел (С205) Ц 180 (205.240) 1595 115 4 Имот 2014-; ЗА Ц-КЛАСА Т-Модел (С205) Ц 200 (205.242) 1991 135 4 Имот 2014-; за Ц-КЛАСА Т-Модел (С205) Ц 200 4- (205.243) 1991 135 4 имот 2015-. 2. ЗА Ц-КЛАСА (W205) C 160 (205.044) 1595 95 4 Салон 2015-; за Ц-КЛАСА (W205) C 180 (205.040) 1595 115 4 Салон 2014-; ЗА Ц-КЛАСА (W205) C 200 (205.042) 1991 135 4 Салон 2013-; ЗА Ц-КЛАСА (W205) C 200 4- (205.043) 1991 135 4 Салон 2015-. 1. Произведени од материјали со врвен квалитет за да се постигнат најдобри перформанси и одлична филтрација, издржливи во употреба. Прецизно дизајниран, конструиран и тестиран за да ги исполни и надмине барањата за филтер за воздух во кабината. Медиуми со висока ефикасност со униформни набори,висока моќност на држење прашина, Униформа Дистрибуција,Помага да се обезбеди подобра висока ефикасност на филтрација,Висок капацитет за задржување прашина,Добра температура. 3. За Ц-КЛАСА (В205) Ц 250 (205.045) 1991 155 4 Салон 2014-; за Ц-КЛАСА (В205) Ц 300 (205.048) 1991 180 4 Салон 2015-; за Ц-КЛАСА (В205) Ц 350 е (205.047) 1991 155 4 Салон 2015-; ЗА Ц-КЛАСА (В205) Ц 350 Е (205.047) 1991 205 4 Салон 2015-. 4. ЗА Ц-КЛАСА Купе (Ц205) Ц 180 (205.340) 1595 115 4 Купе 2015-; ЗА Ц-КЛАСА Купе (Ц205) Ц 200 (205.342) 1991 135 4 Купе 2015-; ЗА Ц-КЛАСА Купе (Ц205) Ц 250 (205.345) 1991 155 4 Купе 2015-; За Ц-Класа Купе (Ц205) Ц 300 (205.348) 1991 180 4 купе 2015-.

Главните карактеристики

Избор на клиент