• Новак
Чаша Вода Филтрација Стомна, Круг, Јасно

Чаша Вода Филтрација Стомна, Круг, Јасно

DEN 399.84
Пристапност
Во достапна форма

Zerowate® филтрира 99,6% од сите растворени цврсти материи за најчиста вода за дегустација. Наместо филтрирање со конвенционален 2-фаза систем, zerowater ' s® премиум 5-Фаза процес на филтрирање филтрира речиси Сите Вкупно Растворени Цврсти Материи (TDS) од вашата вода од чешма (TDS се однесува на соли, метали, вклучувајќи олово, хемикалии, флуор, минерали и истекување). Овој процес ги отстранува суспендираните цврсти материи како прашина и ' рѓа што може да направат водата да изгледа заматена. Потоа ги отстранува органските загадувачи; пестициди, хербициди, Жива, Хлор, Хлорамин и ги спречува бактериите да растат. Следно се извлекуваат органски соединенија. Конечно, ги филтрира неорганските соединенија, т.е. метали, неметали и радиолошки загадувачи. Zerowater® е единствениот систем за филтрирање на вода Сертифициран од NSF за намалување и на олово и на хром и на други тешки метали и испорачува 000 TDS, што е еквивалентно на дефиницијата НА FDA (

Главните карактеристики

Избор на клиент