• Новак
МФ Тонер Кертриџ

МФ Тонер Кертриџ

DEN 1.33
Пристапност
Во достапна форма

Стандарден принос црн тонер кертриџ за употреба со muratec mfx2350, mfx2355, mfx2850, mfx2855. Ова Е оем МОНОХРОМАТСКИ тонер муратек бренд Тонер Кертриџ (СД ЦРН ТОНЕР) кој работи со следните печатачи / машини (MFX2350, MFX2355, MFX2850, MFX2855). Детали за производот : Единица : ЦТГ Принос : 17,500 Тежина : 1.198 фунти Специјална Нарачка Ставка : Н Машини/Модели : МУРАТЕК-МФХ2350, МФХ2355, МФХ2850, МФХ2855 ТС2350, ТС-2350, МУРСТ2350, 031981926584, МУРТС-2350 . СТАНДАРДЕН ПРИНОС ЦРН ТОНЕР. MFX2350, MFX2355, MFX2850, MFX2855. Оем Муратек Бренд. СТАНДАРДЕН ПРИНОС ЦРН ТОНЕР. MFX2350 ; MFX2355 ; MFX2850 ; MFX2855. Оем Муратек Бренд.

Главните карактеристики

Избор на клиент