• Новак
Дигитален Луксметар Прецизен Мерач На Осветленост Рачен Мерач На Дигитална Осветленост Автоматски Дизајн За Исклучување

Дигитален Луксметар Прецизен Мерач На Осветленост Рачен Мерач На Дигитална Осветленост Автоматски Дизајн За Исклучување

DEN 483.52
Пристапност
Во достапна форма

Карактеристики : VA дисплеј во боја приказот со висока дефиниција овозможува фигурите да бидат јасно прикажани на екранот во темна средина.Дизајн за заштеда на енергија автоматски ќе се исклучи ако не примате никакви упатства 15 минути, со цел да спречите непотребен отпад од струја.Преносливлесен и рачен дизајн, погоден за складирање и употреба.Висока точностфигурите за мерење се релативно прецизни во сите погледи, со тесен опсег на грешки.Повеќе функциитемпература и задржување на податоци, префрлување единици, аларм за инсуфициенција на струја.

Главните карактеристики

Избор на клиент