• Новак
Филтерот за воздух се вклопува Изберете: 1990- Volkswagen Passat, 1990- Фолксваген Корадо

Филтерот за воздух се вклопува Изберете: 1990- Volkswagen Passat, 1990- Фолксваген Корадо

DEN 2.00
Пристапност
Во достапна форма

Елемент на филтер за воздух Елемент на воздухот се вклопува во изборот : 1996-1997 Volkswagen Passat 4 Cyl 1,9 L 1990-1991 Volkswagen Corrado 4 Cyl 1,8 L 1995-1998 Audi A6 6 Cyl 2,8 L 1988-1992 Volkswagen Jetta 4 Cyl 1,8 L 1992-1994 Volkswagen Corrado 6 CYL 2,8 L 1988-1992 Volkswagen Golf 4 Cyl 1,8 L 1995 Audi S6 5 Cyl 2.2 L 1994-1998 Audi Cabriolet 6 Cyl 2,8 L 1993-1995 Volkswagen Passat 6 Cyl 2,8 L 1991 Audi 200 5 Cyl 2.2 L 1992-1994 Audi S4 5 CYL 2.2 L 1992-1994 AUDI 100 6 CYL 2,8 L 1990-1992 Volkswagen Passat 4 Cyl 2 L 1993-1995 Audi 90 6 Cyl 2,8 L и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот фит-додаток за да проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент