• Новак
Замена за 1963-Chevrolet C Панел Грејач Влезот HVAC Грејач Црево

Замена за 1963-Chevrolet C Панел Грејач Влезот HVAC Грејач Црево

DEN 621.28
Пристапност
Во достапна форма

1963-1967 Шевролет Ц10 Панел Нејзиниот Влез КЛИМАТИЗАЦИЈА Нејзиното Црево Белешка Директно Нејзиното Црево (Стандард)Одговара Години : 1963 1964 1965 1966 1967фитс Мотори : оем #с : 5048830, 5194170, 10229491, 12322343, 12368236, 12804554, 15043166, 15043168, 15079924, 15246436, 15282248, 15293037, 15755541, 15758384, 15782202, 1787185З00, 1787285З00, 19129880, 19129909, 19129949, 19130060, 19130265, 19130280, 19130284, 19130482, 19130485, 19130486, 19130549, 19130602, 19258422, 20777967, 20790064, 20795780, 20896867, 21204АБ240, 21999660, 22628361, 22699893, 22707600, 22711838, 22728088, 22728091, 25535086, 25555577, 25602592, 25612359, 25668352, 25689919, 25708438, 25740125, 25740132, 25793831, 25793832, 25799021, 25800335, 25837569, 25837570, 25837777, 25844416, 25880375, 25881831, 25888209, 25891833, 25891835, 25904496, 25904497, 25909894, 25931581, 25942706, 25952787, 25952835, 25973837, 2Ф12 18К580,, 52267908, 55037765АА, 88956889, 88956890, 88956900, 89024936, 92223300, 924001КА0А, 92400ЗЦ300, 92401АЛ500, 92410АЛ500, 92410ЦГ200, 92410ЕГ000, 96456716, 96456718, 96554386, 96850996, 96968693, SU00300404, W0002707, W0002708 Атрибути На Производот : Должина На Централната Линија( ft) : 50 Должина На Централната Линија( во) : 600 Должина на Централната Линија( м) : 15,24 Должина На Централната Линија (мм) : 15240 Внатрешен Дијаметар 1 (во) : .75 Внатрешен Дијаметар 1( мм) : 19 Тежина По Должина : 13,20 Фунти./Работен Притисок на картон( пси) : 50 Ги Исполнува или Ги Надминува сите владини стандарди за безбедност барања Ги Исполнува Или Надминува Квалитетот НА ДИЛЕРОТ ОЕМ : висок квалитет и гарантирано одговара на оем #и : 22699893, 22728091, 19129880, 19130602, 15043168, 15282248, 15293037, 12804554, СУ00300404, 5194170, 15043166, 20790064, 15079924, 55037765АА, 15782202, 20896867, 96968693, 19130265, 5048830, 19130284, 22628361, 22711838, 19129949, 19130060, 19130549, 22728088, 25740132, 25793832, 25837570, 25837777, 25881831, 25888209, 25904497, 25952835,.

Главните карактеристики

Избор на клиент