• Новак
Студии на Евреите 1909

Студии на Евреите 1909

DEN 3.00
Пристапност
Во достапна форма

{Големина : 13,34 х 21,59 см} Ланг : - англиски, Страници 140, Печати На Барање. Препечатено во 2023 година со помош на оригиналното издание објавено долго назад [1909]. Оваа книга Е Отпечатена во црно-бело, обврзувачка за шиење за подолг живот со мат ламинирана повеќебојна Мека Корица {ДОСТАПНО е И ИЗДАНИЕ со ТВРД ПОВЕЗ}, Отпечатено на Висококвалитетна Хартија, со повторна големина според Сегашните стандарди, професионално обработено без промена на неговата содржина. Бидејќи ова се стари книги, ние ја обработивме секоја страница рачно и ги правиме читливи, но во некои случаи некои страници што се замаглуваат или недостасуваат или црни дамки. Ако тоа е мулти волумен во собата, тогаш тоа е само еден волумен, ако сакате да нарачате одредена или сите количини може да не контактирате. Очекуваме дека ќе ја разберете нашата принуда во овие книги. Оваа книга ја најдовме важна за читателите кои сакаат да дознаат повеќе за нашето старо богатство, па ја вративме на полиците. Се надевам дека ќе ви се допадне и ќе ги дадете вашите коментари и предлози. Студии на Евреите 1909.

Главните карактеристики

Избор на клиент