• Новак
C Кондензатор - Компатибилен со - Audi A Quattro 2001

C Кондензатор - Компатибилен со - Audi A Quattro 2001

DEN 1301.76
Пристапност
Во достапна форма

Кондензатор A/C - Компатибилен со 1996 - 2002 година Audi A4 Quattrouniversal или специфично вклопување : Специфично Condenser Core Type : Паралелни проток на проток : - Тестирана издржливост на секој нов дизајн - Директна замена за вклопување - 100% тестиран протек - Кондензаторот е дизајниран да ја отстрани топлината од a a /C собрани во системот. На возилата со доцни модели, кондензаторите не можат да се исчистат или испушти. GPD високо препорачува замена на кондензаторот секој пат кога ќе се инсталира нов компресор. - Дизајнирано да се сретне или надминува OE Fit, Form и Function Compatibational со или Fits : - 2002 Audi A4 Quattro 3.0 L V6 - 1997 - 2002 Audi A4 Quattro 1.8 L 4 Cyl - 1996 - 2001 Audi A4 Quattro 2.8 L V6 Fits години : 1996 1997 година 1998 1999 2000 2001 2002 Преглед Опис на производот за да се обезбеди соодветно вклопување. 1996 1997 1998 1999 година 2000 2001 2002 година. Кондензатор A/C.

Главните карактеристики

Избор на клиент