• Новак
Нов 82-2119BR Мотор за напојување на прозорецот за напојување и регулаторско склопување на задниот десен дел од 1990 година- BMW

Нов 82-2119BR Мотор за напојување на прозорецот за напојување и регулаторско склопување на задниот десен дел од 1990 година-

DEN 707.20
Пристапност
Во достапна форма

Кога вашиот мотор за лифт на прозорецот не успее, тој често е предизвикан од неуспех во собранието на регулаторот. Овој неуспех ќе предизвика предвремено исцрпување на моторот за лифт на прозорецот. Со склопување на мотор и регулатор на мотор и регулатор на прозорци, можете да заштедите време и пари со замена на целото склопување. Собранијата за лифт на прозорецот со кардон и собранијата на регулаторот се дизајнирани да ги исполнуваат или надминуваат перформансите на OEM, обезбедувајќи квалитетен производ и вие и вашето возило може да се потпрете. Апликација за возила : BMW 525i 1995-91, 525 IT 1993, 530i 1995-94, 535i 1993-90, 540i 1995-94, M5 1993-91. Подобрени во однос на оригиналните перформанси, сите брзини се дизајнирани со посилен, помалку кршлив материјал од О.Е. За да се спречи предвремено абење, ленти и кршење, со што се проширува животниот век за да се обезбеди правилно да се совпаднат арматурата и контактите. Единиците се дизајнирани со дополнителни вртежни мотори за да се спречи предвремено откажување како резултат на неправилно подмачкани регулатори на лифтот за прозорци . Магнетите ја испорачуваат вистинската количина на вртежен момент потребен за да издржат екстремни временски услови и да ги компензираат другите истрошени компоненти Во системот за лифт за прозорец . Загарантирано вклопување и функција . се среќава или надминува О.Е.М. Изведба . ОЕ Референца : 4342016040 4342016042.

Главните карактеристики

Избор на клиент