• Новак
Arla Foods Dofino Havarti, Oz

Arla Foods Dofino Havarti, Oz

DEN 3.33
Пристапност
Во достапна форма

Хаварти, Дил, смалување завиткани 8 мл традиционално изработени. Дофино Хаварти е направен со свежо млеко од Висконсин и 130-годишен дански рецепт. Обидете се со нашите хаварти со копар за да додадете свеж зинг во вашиот сендвич со шунка, или осветлете ја таблата со сирење. Земјоделците и производителите на чизми на Арла се надеваат дека уживате во тоа! . Висконсин сирење. Чувајте во фрижидер. 8 мл (227 г) Каукауна, WI 54130 Хаварти, Дил. Традиционално изработен. Дофино Хаварти е направен со свежо млеко од Висконсин и 130-годишен дански рецепт. Обидете се со нашите хаварти со копар за да додадете свеж зинг во вашиот сендвич со шунка, или осветлете ја таблата со сирење. Земјоделците и производителите на чизми на Арла се надеваат дека уживате во тоа! . Висконсин сирење.

Главните карактеристики

Избор на клиент