• Новак
Клучен 8 GB DDR SDRAM Memory Module

Клучен 8 GB DDR SDRAM Memory Module

DEN 0.33
Пристапност
Во достапна форма

Кога купувате круцијална меморија, купувате директно од најголемиот производител на DRAM во Америка и еден од првите три во светот. Клучна технологија е поделба на микрон. Имаме повеќе од 20 години искуство во индустријата, најефикасен производител на ДРАМ и многу од водечките светски производители на компјутери ја користат нашата меморија. Клучно ја носи истата висококвалитетна меморија директно до вас, крајниот потрошувач. Клучен 8 GB DDR3 SDRAM Memory Module овозможува ефикасно и непречено извршување на сите ваши тешки апликации со максимална продуктивност. Брзина до 1333 MHz за мазни перформанси на компјутерот. DIMM 8 GB меморија прави совршена симетрија со вашиот најнов процесор за модели и ги зголемува перформансите на вашиот компјутер. 240-PIN-PIN-PIN DDR3 SDRAM интерфејс мултиплекси 2-битни податоци од мемориски ќелии и I/O автобуси за да се минимизира времето на мирување на процесорот и да се подобрат перформансите на вашиот компјутер. 240-пински за подобрена, сигурна изведба на системот со максимална употребливост. CL9 CAS латентност за побрз пристап до потребната локација навремено ефикасен начин. Поддршка на уредот за десктоп компјутер за вашиот модул RAM меморија за да се овозможи подобрена изведба и сигурно мемориско решение. Фактор на форма на DIMM со 240-PIN и 8 GB големина на меморија за засилени перформанси и брзина за да се овозможи максимална употребливост. Обработката на сигналот не се обезбедува сигурна оптимизација за вашите потребни апликации за да се овозможи максимална употребливост.

Главните карактеристики

Избор на клиент