• Новак
Окума Cedros Surf CS прачки

Окума Cedros Surf CS прачки

DEN 2.00
Пристапност
Во достапна форма

Во јадрото на CEDROS CSX Surf Rods се 30 тони празни празни јаглеродни влакна. Во сетот за водичи вклучува 316 рамки за водичи од не'рѓосувачки челик со инсерти за циркониум со мал дијаметар.Одликувајќи се со празни места со јаглеродни влакна, прилагодено сет за рачки и плетенка-системот за насочени водичи, шипки за вртење на сурфање CSX CSX се конструирани за подобрување на вештините на сите риболовци со плетенка. Cedros Surf CSX Rods Features : 30-Ton carbon, ultra-sensitive and responsive blank construction ALPS stainless steel double footed guide frames for increased distance ALPS blazing Zirconium guide inserts Pac Bay reel seats with blue anodized hoods and rings Non slip rubber shrink tube handle with Засилен заден дел од затегнување над задникот Ferrule врска за максимална јачина и издржливост на транзиција со затегната аспиратор над и под ролна седиште со низок профил на капакот на задниот дел за непречен риболов, сите шипки за сурфање CSX CSX се 2-PCS празни градежни конструкции CSX Surf Surf Rods Rods се поддржани со ограничени ограничени Модел на гаранција за живот, шипка за напојување на шипката за шипка за должина на должина на тежината на тежината на тежината, должината на должината на должината на должината на должината на должината на упатствата на тежината на стилот на рачката (мл. Тапите за шипки се сите умерени/брзи, се вчитуваат добро во празно на актерската екипа и постигнуваат исклучително растојание со удобен и мазен мозочен удар. Респективни и издржливи, материјалот ги забрзува дејствијата и ја зголемува достапната моќност.1 CSX-S-1062 M M MF 10' 6 20 ~ 50 lbs 2 ~ 4 2- PCS 8 "19-3/4 7 + совет A 11,8 CSX-S-1102 MH MH MF 11 '0 30 ~ 50 lbs 2 ~ 5 2-PCS 8-1/2" 23-3/4 7 + совет A 12,7 CSX -S-802 M M MF 8 '0 14 ~ 30 lbs 3/4 ~ 2 2-PCS 7 "16" 6 + TIP A 8. Респективни и издржливи, материјалот ги забрзува дејствијата и ја зголемува достапната моќност. Во јадрото на CEDROS CSX Surf Rods се 30 тони празни празни јаглеродни влакна. Систем за фокусиран водич, шипки за вртење на сурфање CSX CSX се конструирани за подобрување на вештините на сите риболовци со плетенка.) CSX-S-1002 H H MF 10 '0 30 ~ 65 lbs 3 ~ 8 2-PCS 7- 1/4 "19" 7 + совет A 11,7 CSX-S-1002 M M MF 10 '0 14 ~ 40 lbs 1-1/2 ~ 3 2-PCS 7-1/4 "19" 7 + совет A 10. Во сетот за водичи вклучува 316 рамки за водичи од не'рѓосувачки челик со инсерти за циркониум со мал дијаметар. Севкупно, водичот постави брзо транзиција на јамки од линија од ролна до директно трчање, зголемувајќи го растојанието за леење над традиционалните сетови за водичи.

Главните карактеристики

Избор на клиент