• Новак
XT Premium Professional Automatic Automatic Filter Filter Filter одговара на Ford F- 5.4L 1997-2006, Expedition 5.4L 2000-2003, F- 4.6L 1997-2006, F- 5.0L 1990-1996

XT Premium Professional Automatic Automatic Filter Filter Filter одговара на Ford F- 5.4L 1997-2006, Expedition 5.4L 2000-2003,

DEN 3.00
Пристапност
Во достапна форма

Високо-ефикасниот медиум на Егогард во овој филтер за пренос помага да се заштитат скапите компоненти на преносот и да се одржат оптимални перформанси. Ние произведуваме според највисоки стандарди за квалитет за сигурни перформанси, а комплетот вклучува соодветна заптивка за инсталација без проблеми .. Ecogard XT1214 компатибилен со : . Ford Bronco 4.9 L 1991-1991. Ford Bronco 5.0 L 1990-1996. Ford Bronco 5.8 L 1990-1996. Форд Е-150 Еконолин 4.2 L 1999-1999. Ford E-150 Econoline 4.9 L 1990-1996. Ford E-150 Econoline 5.0 L 1994-1994. Форд Е-150 Еконолин 5.8 L 1990-1996. Форд Е-150 Еконолин Клуб Вагон 4.2 L 1999-1999. Форд Е-150 Еконолин Клуб Вагон 4.9 L 1990-1996. Форд Е-150 Еконолин Клуб Вагон 5.0 L 1994-1994. Форд Е-150 Еконолин Клуб Вагон 5.8 L 1990-1996. Ford E-250 4.6 L 2003-2003. Ford E-250 5.4 L 2003-2003. Ford E-250 Econoline 4.2 L 1999-1999. Ford E-250 Econoline 4.9 L 1990-1996. Ford E-250 Econoline 5.4 L 1997-2001. Ford E-250 Econoline 5.8 L 1989-1996. Форд Е-250 Еконолин клуб Вагон 4.9 L 1990-1991. Форд Е-250 Еконолин клуб Вагон 5.8 L 1989-1991. Форд Е-250 Еконолин клуб Вагон 7.3 L 1989-1991. Форд Е-250 Еконолин клуб Вагон 7.5 L 1989-1991. Форд Е-350 Клуб вагон 5.4 L 2003-2003. Форд Е-350 Клуб вагон 6.8 L 2003-2003. Форд Е-350 Клуб вагон 7.3 L 2003-2003. Форд Е-350 Клуб вагон 7.3 L Дизел 2003-2003. Ford E-350 Econoline 4.9 L 1990-1996. Ford E-350 Econoline 5.4 L 1997-1997. Ford E-350 Econoline 5.8 L 1990-1996. Ford E-350 Econoline 6.8 L 1997-1998. Ford E-350 Econoline 7.3 L 1990-1998. Ford E-350 Econoline 7.5 L 1990-1996. Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон 4.9 L 1990-1996. Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон 5.4 L 1997-2002. Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон 5.8 L 1990-1996. Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон 6.8 L 1997-2002. Форд Е-350 Еконолин Клуб Вагон 7.3 L 1990-2002. Ford E-350 Econoline Club Wagon 7.5 L 1990-1996 Компатибилен со Ford F-150 5.4 L 1997-2006, Expedition 5.4 L 2000-2003, F-150 4,6 L 1997-2006, F-150 5.0 L 1990-1996, F -250 Super Duty 7.3 L 2000-2003, F-350 Super Duty 7.3 L 2000-2003, F-250 Super Duty 5.4 L 2003-2004, F-350 7.3 L 1989-1997. [Cont.] F-150 5.8 L 1990-1996, F-250 7.5 L 1989-1996, F-150 4.9 L 1990-1996, F-2550 5.8 L 1989-1996, Екскурзија 6.8 L 2000-2005, F-2550 Super Duty 6.8 L 2000-2004, Bronco 5.8 L 1990-1996, F-350 Super Duty 6.8 L 2000-2004, F-350 7.5 L 1989-1997. Ги заменува Ford E9 TZ-7 A098 B, F6 TZ-7 A098 BB, YC3 Z-7 A098 BA, FRAM FT1130, FT1130 A, Motorcraft FT114, Purolator P1214, Wix 58968.

Главните карактеристики

Избор на клиент