• Новак
Маршал Бандити Премиум Оригинален Вкус На Суво Грозје Порове Третира оз. 3-Пакет

Маршал Бандити Премиум Оригинален Вкус На Суво Грозје Порове Третира оз. 3-Пакет

DEN 0.33
Пристапност
Во достапна форма

Порове се строги месојади и бараат протеини базирани на месо. Маршал Бандити комбинирајте ги најсвежите состојки за месо со обработка на ниска температура за да ги направите најдобрите достапни задоволства.Карактеристики : здраво уживање за порове достапни во различни вкусови за задоволување на непцата на сите порове полу-влажните залаци се направени со протеини од свежо месо-запечатливи порове за престој-свежите Торбички Се строги месојади и бараат протеини базирани на месо. Маршал Бандити комбинирајте ги најсвежите состојки за месо со обработка на ниска температура за да ги направите најдобрите достапни задоволства.Карактеристики : здраво уживање за порове достапни во различни вкусови за задоволување на непцата на сите порове-.

Главните карактеристики

Избор на клиент